skip to Main Content

Egy különleges gyöngyszem a város szívében XXI. századi környezetben! Könnyedség, elegancia, szépség, relaxáció, minőség egy helyen. A szalon környezete modern és kifinomult, ennek köszönhetően az ajtón belépve érezhetjük, az itt töltött idő alatt a vendég kényelme, elégedettsége a lényeg. Mint ahogy az üzlet arculata is sugallja, minőségi kozmetikumok, kezelések és gépek biztosítják a teljes elégedettségünket.  A kozmetikumok ,minőségének terén is egyedülálló,a  francia és német kozmetikumok a legjobb választást nyújtják a bőrünk szépségének megőrzéséhez.

Választékában is felülmúlhatatlan mivel a legkülönfélébb szolgáltatások közül választhatunk. A sokrétű kozmetikai kezeléseken kívül lehetőségünk nyílik sminktetoválás, szolárium, Flabélos, infraszauna és IPL technológiával rendelkező lézeres szőrtelenítés használatára. Mindezek egymástól jól elszeparált helységekben kapnak helyet, hogy a vendég nyugalmát semmi se zavarhassa meg.

Kérdéseinkkel bátran forduljunk a magasan képzett személyzethez és teljeskörű tájékoztatást kapunk a szolgáltatásaikról, szépségápolási termékeikről.

Ajándékozd meg szeretteidet a Rococo ajándékkártyáival bármilyen alkalomra!

Széchenyi 2020 pályázati banner
Back To Top