skip to Main Content

Stúdiónkba  dr. Rimpler és Isabelle Lancrey oscar-díjas kozmetikumokkal dolgozunk.

A Dr. Rimpler Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja.

A termékekben felhasználásra kerülnek friss növényi kivonatok és a legujabb tudományos ismeretek alapján biotechnológia úton előállított hatoanyagok. A különböző bőrállapotoknak megfelelően rendelkezésre állnak az alap ápolószerek mellett az egyedi htóanya rendszerek egy intenzív kozmetikaikezeléshez és az otthoni ápoláshoz egyaránt.

Modern technológia, High-tech hatóanyagok, antiallergén, hosszan-tartó eredmény minden bőrtípusnál, környezettudatosság,

Az egyéniség szépsége és eleganciája

Az Isabelle Lancray a legmagasabb igényeket is kielégítő exkluzív termék, számos luxus kezeléssel. Isabelle Lancray a híres négy nagy francia egyike, több mint 60 éves tapasztalattal a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalta vetélytársait. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal (argirelin, liftonine, leuphasyl, dermosomák, fibronectin, gelee royal, mikrokollagén) minőségi márkát képvisel a nemzetközi piacon. Bevált recepttúrák és új fejlesztések alkotják az intenzív ápolás széles skáláját, amely minden igénynek megfelelő termékeket kínál. A készítmények többségében az aktív alkotórészeket a bőrsejtekhez hasonló felépítésű szállító kapszulákba zárták. Ez a szerkezeti azonosság biztosítja, hogy a nagy koncentrációjú hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók. A hagyományos krémformákkal ez lehetetlen. Termékei minden, a kozmetológiában elért hi-tech elemet tartalmaznak, ezzel új dimenziókat nyitva a kozmetikai kezelések terén.

Széchenyi 2020 pályázati banner
Back To Top