skip to Main Content

A manikűr ma már teljesen természetes velejárója a mindennapoknak, akár szalonban csináltatjuk, akár otthon csináljuk a körmünket. Azonban, ma már olyan gyorsan fejlődik ez az ipar is, hogy érdemes szakemberre bízni, ha tökéletes, és tartós végeredményt szeretnénk.

Néhány hónapja robbant a szépségipar köztudatába az orosz innováció: a száraz gépi manikűr.

A legfőbb tulajdonságát azonnal elárulja a neve, az egész folyamatot gépek, pontosabban 5-6 különböző csiszolófej végzi.

Eredménye lényegesen különbözik a hagyományos manikűrétől: míg a kézi manikűr esetén a már elkészült körmök néhány nap után „lenőtt” hatást keltenek, akár már az alig észrevehető üres rész miatt is, addig a gépi manikűrnél a bőr 100%-ig eltávolítható, ezzel lassabban nő vissza, a körömre nehezebben „kapaszkodik fel”, emellett a műkörömhöz, körömfestéshez használt alapanyagok nagyobb felületet képesek befedni – így a lenövés akár két héttel is eltolható! De nem csupán a lenövést lassítjuk, hiszen a technikának köszönhetően egy tisztább, esztétikusabb látványt kelt a végeredmény, és a géllak tartóssága kitolódik pár héttel.

A műkörömépítés terén igazán nagy változások történtek. Stúdiónkban a zselés és porcelán  műköröm építés mellett használjuk a  a fusion gélt, ami ami a zselés és portcelán anyagok keveréke, mely tartós, nem éget a lámpában.

Díszítések terén, már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt, nagyon sok féle technika, anyag, amit kínálni tudunk, a kézzel festés, és nyomdai kivitelezés mellett.

Crystal Nails, és Brill Bird alapanyagokkal dolgozunk, melyek a legjobb minőséget képviselik.

Széchenyi 2020 pályázati banner
Back To Top